Μονοήμερη Εκπαίδευση Πρευσβευτών Anti-Bullying

Είπαν οι γονείς για το Debate Festival…
August 9, 2019
Qls Anti-bullying Ambassadors Training
November 26, 2019

Μονοήμερη Εκπαίδευση Πρευσβευτών Anti-Bullying

Στα πλαίσια του νέου Έτους Εθελοντισμού “Βe The Change With QLS”, το σχολείο μας, ως μέλος του Δικτύου QLS, έχει εξασφαλίσει περιορισμένο αριθμό θέσεων στη μονοήμερη εκπαίδευση Πρεσβευτών Anti-Bullying που διοργανώνει στη χώρα μας το QLS. H εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από Βρετανούς απεσταλμένους εκπαιδευτές, στις εγκαταστάσεις του εξεταστικού φορέα PeopleCert στην Αθήνα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019. Η εκπαίδευση είναι εγκεκριμένη από το Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας και προέρχεται από της Βρετανική κοινωφελή οργάνωση The Diana Award που συνεχίζει το μνημειώδες έργο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Από το 2017, το QLS έχει εκπαιδεύσει 210 νέους από όλη την Ελλάδα με το πρόγραμμα “Anti-Bullying Ambassadors”. To QLS βραβεύτηκε διπλά πέρυσι για την πρωτοβουλία του αυτή στα Βραβεία Education Leaders Awards και Voluntary Action Awards.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ευχάριστη αγγλόφωνη, βιωματική εκπαίδευση διάρκειας 7 ωρών που διδάσκει εντατικά στους νέους δεξιότητες ζωής και χρήσιμες τεχνικές. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες γίνονται Πρεσβευτές Anti-Bullying του ιδρύματος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, έτοιμοι να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη και την καταπολέμηση του φαινομένου, κάνοντας τη διαφορά στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για έναν καλύτερο κόσμο.

Αν σας ενδιαφέρει να χαρίσετε στο παιδί σας αυτή την πολύτιμη εκπαίδευση, παρακαλούμε ενημερώστε μας έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση, το εκπαιδευτικό υλικό και πιστοποιητικό Πρεσβευτή Anti-Bullying. To QLS προσφέρει συλλεκτικό T-Shirt και πλούσιο catering καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

• Απαραίτητο επίπεδο Αγγλικών: από B1 (απόφοιτοι C Class) έως Proficiency • Ηλικία: 9 – 17 ετών

Οι συμμετέχοντες μαθητές μας θα συνοδεύονται από 1 εκπαιδευτικό του σχολείου μας.