Ομιλία με τη Lucinda Dickens Hawksley (απόγονο Καρόλου Ντίκενς)

1st QLS ONLINE ANTI-BULLYING FESTIVAL 2020 (Σαβ-Κυρ)
November 12, 2020
Οδηγίες για είσοδο στο Qls Book Club
December 16, 2020

Ομιλία με τη Lucinda Dickens Hawksley (απόγονο Καρόλου Ντίκενς)

Το QLS και η Lucinda Dickens Hawksley, τετρασέγγονη του θρυλικού συγγραφέα της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας, Κάρολου Ντίκενς, σας προσκαλούν σε ένα αξέχαστο εορταστικό τσάι! Θα ανακαλύψετε την πραγματική ιστορία πίσω από την φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία & τον Σκρουτζ, θα γνωρίσετε καλύτερα τον προ-προ-προ-πάππου της και θα μάθετε για τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της Βικτωριανής εποχής!

Στις 12/12/2020 μην λείψει κανείς! Η Lucinda Dickens Hawksley σας στέλνει μήνυμα: «Αγαπητοί μαθητές, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να σας “συναντήσω” όλους στο διαδίκτυο -απευθείας από το Λονδίνο. Ανυπομονώ να σας μιλήσω για τον Κάρολο Ντίκενς και τα Χριστούγεννα. Ο Κάρολος Ντίκενς ήταν ο προ-προ-προ-πάππους μου και απολαμβάνω πολύ να διαβάζω τα βιβλία του, ειδικά το αγαπημένο μου, τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ελπίζω να διασκεδάσετε στο Χριστουγεννιάτικο τσάι μας.»

Aνακαλύψτε την πραγματική ιστορία πίσω από την φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία & τον Σκρουτζ! ? Η Lucinda Dickens Hawksley είναι συγγραφέας και παραγωγός εκπομπών με ειδίκευση στη ζωή και το έργο του προγόνου της, Κάρολου Ντίκενς. Η Lucinda έχει διδάξει σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ως συγγραφέας έχει προσκληθεί επισήμως σε σχολεία εντός κι εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει γράψει περισσότερα από 20 βιβλία συμπεριλαμβανομένων των Dickens and his Circle (Ο Ντίκενς και ο Κύκλος του) και Dickens and Christmas (Ο Ντίκενς και τα Χριστούγεννα).  

Δείτε περισσότερα εδώ:

programma1