Κατεβάστε Δωρεάν e-book

Happy Summer Holidays 2019
June 7, 2019
Αποτελέσματα Εξετάσεων Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών 2018-2019
August 4, 2019

Κατεβάστε Δωρεάν e-book

Αποτελεσματική επικοινωνία γονέα-παιδιού

 Πως επιτυγχάνεται;

e-book από τον Μάριο Χαζίρογλου, Διευθυντή Σπουδών

Η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ γονέα-παιδιού έχει υπάρξει αντικείμενο εκτεταμένης μελέτης και έρευνας. Αρκετοί γονείς έχουν προβληματιστεί στο πώς να προσεγγίσουν καλύτερα το παιδί τους και το πώς να βρούνε λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούνται στο σπίτι ή το σχολείο. Στο συγκεκριμένο e-book παρουσιάζουμε ένα σύντομο οδηγό με συγκεκριμένες προτάσεις -λύσεις επάνω σε 4 συχνά ερωτήματα που ακούμε από γονείς:

  1. Πως επικοινωνώ καλύτερα με το παιδί μου;
  2. Πώς να κάνω το παιδί μου να υπακούει;
  3. Γίνεται το παιδί μου να διαβάσει αποτελεσματικά;
  4. Πως εφαρμόζω την επιβράβευση και την πειθαρχία στο παιδί μου;

Οι λύσεις που προτείνονται δεν είναι παρά μόνο ενδεικτικές και σε καμιά περίπτωση δεν είναι απόλυτες. Εξάλλου η ψυχοσύνθεση του κάθε παιδιού είναι πολύ πιο σύνθετη κάτι που απαιτεί λεπτότερους χειρισμούς. Είναι γεγονός ότι το κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε την ίδια μεθοδολογία σε όλους. Θα ήταν λοιπόν ανούσιο  να περιοριστούμε σε απλούς κανόνες και γενικεύσεις. Το να είμαστε όμως ενημερωμένοι και ανοιχτοί στο να επιχειρήσουμε να δοκιμάσουμε τρόπους επίλυσης προβλημάτων ή συμπεριφορών μπορεί τελικά να μας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα.

Με την αποστολή του e-mail θα λαμβάνετε το Newsletter μας. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή αν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail.

Θέλετε ένα Δωρεάν αντίγραφο του βιβλίου “Αποτελεσματική επικοινωνία γονέα-παιδιού“;

Απλώς εισάγετε το email σας για να το κατεβάσετε.